Rahsia warna untuk anda bertemu si dia

3552504680_6e22cfd7cf

Anda mempunyai masalah bertemu dengan si dia..?? Ad akah anda sedar bahawa warna mempengaruhi keupayaan anda untuk menarik si dia.. Jika anda ingin memukau pandangan si dia, ambil berat pada warna pakaian anda..


Keajaiban warna ini telah dikaji oleh ahli fizik, ahli psikologi dan juga ahli psikik..

Ahli fizik mengatakan warna adalah “Getaran..”.
Ahli psikologi mengatakan warna merupakan satu bentuk “Terapi” .
Ahli psikik mengatakan warna dikaitkan dengan “Tenaga”..

Terdapat beberapa rahsia disebalik warna yang dapat mengubah daya tarikan anda pada si dia dan membantu anda mendapatkan si dia idaman anda..


  1. Bagaimana anda bertemu dengan si dia..? Kaji warna di mata anda.. Anda hanya perlu berdiri dibawah sinaran lampu (berdiri dibawah cahaya matahari adalah lebih baik) dan perhatikan warna mata anda. Kebanyakkan individu mempunyai lebih daripada satu warna di mata. Kenalpasti warna dominant pada mata anda.. Warna itu adalah warna yang paling sesuai untuk dipadankan dengan pakaian anda dan warna itu paling hampir dengan warna kulit anda.. Bila anda memakai “colors in your eyes” si dia akan terpukau.. they are also mesmerized by your presence.. Dengan memakai warna tersebut anda akan berasa lebih bersemangat dan bertenaga serta mampu membuat orang disekeliling anda mempercayai anda..
  2. Hati-hati dengan warna putih.. Bila anda ingin bertemu dengan si dia, pastikan anda tahu bagaimana untuk mengayakan pakaian yang berwarna putih.. Putih adalah warna yang sangat popular untuk t-shirt dan kemeja tapi anda perlu berfikir dua kali sebelum anda mengayakannya.. Sesetengah individu kelihatan menarik bila mengenakan pakaian berwarna putih.. Apa yang anda perlu pastikan ialah warna gigi dan mata anda.. Jika mata dan gigi anda tidak seputih pakaian anda, ini akan membuatkan gigi dan mata anda kelihatan kuning..Untuk berada dalam keadaan selamat, anda hanya perlu memakai pakaian yang berwarna “oof-white”. Bagi anda yang mempunyai kulit yang pucat, “off-white” amat sesuai dengan anda..
  3. Warna merah membuat anda kelihatan seperti ingin menjerit kemarahan tapi dari sudut lain menampakkan warna ghairah.. Sesetengah individu akan terserlah jika mengenakan warna ini jika mereka mempunyai kulit yang gelap dan rambut yang berwarna gelap.. Warna ini sangat terang untuk digayakan dan sekaligus dapat menampakan ketidaksempurnaan yang ada pada anda. Untuk kepastian letakkan pakaian berhampiran muka anda dan bandingan. Kurangkan warna merah dan pilih mana yang terbaik. Wearing a bright red blouse could make the difference of ten years on your face.

  4. Dengar apa orang sekeliling komen. Cuba ingat kembali warna apa y ang anda pakai ketika seseorang memuji anda. Sebenarnya mereka memuji bukan kerana baju tetapi kerana warna yang anda pakai itu amat sesuai dengan kulit anda. Apabila warna sesuai dengan warna kulit, anda akan lebih menyerlah..

  5. Warna merah, pink adalah warna yang membangkit semangat ghairah anda. Warna coklat, kelabu dan putih membuatkan anda kelihatan sejiwa. Warna hijau dan biru membuatkan anda kelihatan tenang dan tidak terancam. Warna kuning dan jingga membuatan anda nampak ceria dan terang. ahli astrologi mengatakan bahawa warna perang(gold) mampu membuatkan anda kelihatan tenang, nampak semulajadi dan bertenaga. Warna perak(silver) mampu membuatkan anda kelihatan menarik jika dipakai masa malam jika mempunyai outside events.

Cubalah cari warna yang betul2 sesuai dengan warna kulit anda agar anda berpeluang untuk bertemu dengan si dia idaman anda

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: